Володимир Ширма долучився до відкриття Житомирського центру військового рекрутингу18 червня у Житомирі запрацював рекрутинговий центр. Тут представники різних військових частин та підрозділів Національної гвардії України щоденно, окрім неділі, допомагатимуть кожному охочому обрати напрямок проходження військової служби у Збройних силах України та вакансію за своїм вибором. У центрі також працюватиме управління у справах ветеранів.

Консультації громадянам надаватимуть військовослужбовці, які безпосередньо брали участь у бойових діях.

До відкриття центру долучилися заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«В умовах війни рекрутингові центри ЗСУ мають критичне значення. Вони забезпечують постійний потік нових військовослужбовців, необхідних для підтримки чисельності та бойової готовності армії. Упевнений, завдяки цьому рекрутинговому центру лави Збройних сил України поповняться кваліфікованими кадрами, готовими до сучасних викликів. Дякую міській раді за рішення створити у Житомирі центр військового рекрутингу. Нехай така ініціатива буде прикладом для інших громад», – зазначив Володимир Ширма.